Om företaget

Jag heter Paulin Rovér, är uppväxt i Hunnebostrand men bor sedan många år i Stockholm och de senare i Björknäs i Nacka. Jag har arbetat med redovisning i nio år men driver sedan januari 2017 en egen byrå och erbjuder redovisningstjänster till mindre företag. Tidigare har jag bl a arbetat som butikschef och jag har även drivit en egen klädbutik. 


Under min tid som anställd på redovisningsbyrå blev jag förvånad över hur stor del av tiden som gick åt till att leta underlag och sortera papper. Det finns idag stora möjligheter att både digitalisera och automatisera den monotona delen av bokföringen och sättet vi arbetar med bokföring på kommer att se väldigt annorlunda ut om några år.


Mitt mål är vara bäst på skatt i fåmansbolag och att alltid vara uppdaterad inom redovisning och jobba med de främsta och mest effektiva arbetssätten inom redovisning.


Jag är i grunden gymnasieekonom och har även läst några år på Stockholms Universitet;  bl a  personaladministration, sociologi, arbetsmarknadskunskap, statsvetenskap och nationalekonomi. Redovisning har jag lärt mig i en eftergymnasial utbildning, genom löpande utbildningar och i det dagliga arbetet under många år. Min uppväxt i en företagarfamilj och mina år som butiksägare har gett mig en mer pragamatisk förståelse för dig som företagare. 


Jag strävar efter att jobba effektivt, flexibelt och med utgångspunkt från kunden. Jag svarar alltid på mejl inom 24 h.
Rovér Redovisning i Nacka   

Bäcktorpsvägen 8

  132 34 SALTSJÖ-BOO

070-493 16 76      pr@roverredovisning.se