Om företaget


Jag heter Paulin Rovér och bor i Björknäs i Nacka. Jag har arbetat på redovisningsbyrå ett par år men driver sedan januari 2017 en egen byrå och erbjuder redovisningstjänster till små och medelstora företag. Tidigare har jag bl a arbetat som butikschef och jag har även drivit en egen klädbutik.


Under min tid på redovisningsbyrå blev jag förvånad över hur stor del av tiden som gick åt till att leta underlag och sortera papper. Det finns idag stora möjligheter att både digitalisera och automatisera den monotona delen av bokföringen och jag tror att sättet vi arbetar med bokföring på kommer att se väldigt annorlunda ut om några år.


Jag är i grunden gymnasieekonom och har även läst några år på Stockholms Universitet;  bl a  personaladministration, sociologi, arbetsmarknadskunskap, statsvetenskap och lite ekonomi. Redovisning har jag lärt mig i en eftergymnasial utbildning och jag går fortlöpande kurser för att utvecklas och för att hålla mig uppdaterad. Mitt mål är att på sikt ta en mer rådgivande roll. 


Rovér Redovisning i Nacka   

Bäcktorpsvägen 8

  132 34 SALTSJÖ-BOO

070-493 16 76      pr@roverredovisning.se